Lid worden

Wij zijn KPJ Etten, een jongeren vereniging die wel in is voor een feestje. Wat wij organiseren? Veel verschillenden activiteiten zowel voor onze leden als voor de aspiranten en natuurlijk ook voor niet leden. Zoals:

  • Tentfeest
  • Stratenzeskamp
  • Trekkerbehendigheidswedstrijd
  • Jaarvergadering
  • Busreisjes naar schuur/tentfeesten van andere KPJ’s, discotheken en andere uitgaansgelegenheden
  • KPJ uitjes

En nog veel meer! Mochten er leden/aspiranten (leden vanaf 16 jaar) of niet leden zijn die zelf ideeën hebben om onze KPJ nog gezelliger te maken met een leuke activiteit staan wij hier voor zeker open en horen wij dit graag!

LET OP! Aanmelden is nog steeds mogelijk maar door de huidige Corona maatregelen die beperking geven op het aantal bezoekers van Feestweekend 2022, is het niet mogelijk om je als nieuw lid aan te melden voor dit evenement. 

Enthousiast geworden? Klik hier om je aan te melden!

Lijkt het je leuk om bij onze KPJ te komen? Meld je dan snel aan en wordt lid voor € 25,- per jaar (voor aspiranten €20,- per jaar)!

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier hier te downloaden, in te vullen en aan een van de bestuursleden te geven of hem in te scannen en te mailen naar info@kpj-etten.nl. Voor het betalen van de contributie vragen wij ook het machtigingsformulier in te vullen, waarmee de contributie jaarlijks automatisch afgeschreven kan worden en je zelf niks hoeft te doen.

Leden van KPJ Etten dienen zich te houden aan de regels en afspraken zoals beschreven in het huisreglement. Indien het huisreglement niet voldoet is de beslissing van het bestuur bindend.

Download hier het aanmeldingsformulier en het machtigingsformulier. Bij aanmelding ga je ook akkoord met ons Privacystatement.